328941918588955)
top of page

Hvilke aktiviteter finnes i nærheten av tretopphyttene?

Begge tretopphyttene ligger privat til i skogen på Iveland. Her kan du padle i kano, fiske, plukke bær, sopp og kose deg oppi boblebadet. Men hvilke aktiviteter finnes i nærheten på sommeren?


Evje:

Mineralparken på Evje ligger kun en 20-25 minutters kjøretur unna. Mineralparken har en klatrepark "Klatreskogen", utendørs badeland med sklier og div, Lazer tag, Boblefotball, Steinfigurskjæring osv.


Du finner også et sentrum på Evje med ulike butikker og aktiviteter.


Iveland:

På Iveland, kan du blant annet besøke "Viltgården".

Viltgården ligger ca 20 min i bil unna hytta. Her har de tamme elger som man kan besøke og være med på foring av elgene. Sesong er fra 10 juni - 31 august. Sjekk ut Viltgarden.no


Vennesla:

I Vennesla 25 min unna hytta, så finner du "Tømmerrenna". Denne tur destinasjonen er blitt kåret til Norges beste attraksjoner. Den er 4 km lang og er vernet, ettersom det er den eneste tømmerrenna som er så lang og fortsatt intakt.


Vennesla har også et sentrum med butikker, matbutikker og svømmehall.


Øvrebø:

Kjører du til Stallemo på Øvrebø, ca 40 min unna hyttene, så finner du Juvet Bungy. Her kan du hoppe i strikk og sveve i et 57 meters fritt fall. Dette er ikke for pyser, men en gøy opplevelse for de som tørr, flere kjente personer i Norge har hoppet her.


Kristiansand:

Skal du være flere netter og ønsker å oppleve Kristiansand, så er det ca 45 min i bil fra hyttene.

Her har du Dyreparken, Aquarama, Kilden, Fiskebrygga, Kunstsiloen osv.


201 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page