328941918588955)
top of page

Toalettfasiliteter 5 m over bakkenivå

Det er alltid forventninger og glede knyttet til tur og overnatting på et nytt sted. Men selv på tur, så har vi alle menneskelige behov og et toalett spiller en sentral rolle for hvordan komforten på denne turen utspiller seg. Hvordan er da toalettfasilitetene 5 meter over bakkenivå? Dette er det flere som lurer på og med god grunn.

Vi befinner oss et godt stykke inn i skogen og langt unna noe kommunalt kloakkanlegg, så langt ser det ikke lyst ut.


For at vi skal kunne tilby et behagelig og komfortabelt opphold, vil vi unngå å sende våre gjester med til et utedo i - 15 grader, på bakkenivå, vinterstid. Vi ønsker ikke være opphavet til forstoppelse heller. Derfor bestemte vi oss for å installere et vannklosett på hytta, på et bad med varmekabler og dusj.


Vi har et Jets vakuum toalett i hytta vår. Det er et vannklosett som er koblet til både vann og strøm. Det er drevet av en kombinert elektrisk pumpe og kvern som trekker avfallet ut fra toalettet, kverner det opp og sender det videre ved hjelp av vakuum til en biopose. Toalettet i hytta er derfor luktfritt og fungerer akkurat slik du er vant til hjemme i ditt eget hus. Det er trygt å si at toalettfasilitetene på hytta er tilpasset til og med den kresne.189 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page